Gruppträning

Vi erbjuder ett stort utbud av gruppträning för alla. Du hittar de flesta populära passen hos oss och vi tar gärna emot förslag på nya pass. Välj anläggning nedan.

Gummiband

Ett effektivt 30-minuters-pass där vi använder miniband som det primära redskapet.

Vi delar upp kroppen på 3 block, rumpa/lår, överkropp och core.
Det är en skonsam träningsform men samtidigt tuff och utmanande.

Passar alla!

ASHTANGAYOGA

Ashtanga är en dynamisk yogaform och beskrivs ofta som en av de mest fysiskt krävande yogaformerna. Det som är typiskt med ashtangayoga är att man utför ett visst antal positioner i en bestämd ordning, där andningen synkroniseras med rörelserna i ett flöde.

Bodybalance

En blandning av yoga, tai chi och pilates. Kontrollerad andning, koncentration och en noggrant strukturerad serie med rörelser och poser till härlig musik ger dig flexibilitet, balans och styrka och gör att du känner dig centrerad och harmonisk.

Bodypump

En Klass där mage & rumpa ligger i fokus. Bålövningar varvas med rumpa/ben-övningar.

Cykel

En form av träning i grupp på stillastående motionscyklar, motståndet regleras utifrån din egen styrka och kondition, en effektiv träningsform för hela kroppen.

Hathayoga

Hathayogan är den mest kända formen av yoga ur vilken de flesta andra yogaformer härstammar. Genom att träna kroppen vill man i hathayoga nå sinnet och därmed finna inre balans. Mjuka fysiska rörelser kombineras med andningsövningar och meditation för att uppnå ett hållbart fysiskt och psykiskt välbefinnande.

Hiit

Intervallträning på en massa olika stationer. Ca 60 sekunders jobb på varje station. En klass där variationen på övningarna från gång till gång gör att du aldrig vet vad för utmaning som väntar. Passar alla som vill jobba med högre puls, få bättre flås och en rejäl skjuts på fettförbränningen.

Hiit Styrka

Styrketräning i grupp i våra effektiva X-Forcemaskiner. En högintensiv klass på 30 min där du blir pushad av Personliga Tränare . Vill du få en riktig tuff och effektiv styrketräning på minimal tid så är detta passet för dig. Alla kan delta då träningen är individanpassad.​

HIIT KONDITION

Intervallträning i vår cardiodel. Du kämpar 60-90 sekunders intervaller på olika stationer som t ex , löpband, stakmaskin, crosstrainer, roddmaskin mm. Hög puls, bättre kondition på kort tid samt utmärkt för fettförbränning.

Tabata

En form av intervallträning. Träningsformen är upplagd med övningar med kort vila under en förutbestämd tid. Tabatan är uppbyggd i intervallblock 20 sek jobb, 10 sek vila x 8 st intervaller. Passet består av 8 stycken block med 60 sekunders vila mellan blocken. (I vårt kombinerade Tabata/ A&A 60 pass så är det 10 stycken block med 60 sekunders vila mellan blocken)

Seniorpass 55+

Det här är ett pass som riktar sig till dig som är 55 + Klassen fokuserar på kondition, styrka och rörlighet till härlig musik. Vi kommer att ha tillgång till olika redskap som hantlar, gummiband mm. Givetvis får du som är yngre delta.

VINYASAYOGA

Vinyasayoga är en dynamisk och fritt flödande yogaform där ingen klass är den andra lik. Ordet vinysasa innebär just flöde och denna form är en av mest förekommande stilarna idag. Det finns många olika varianter av vinyasayogaklasser som passar perfekt för dig som vill ha en varierad yogapraktik och utmanas fysiskt och mentalt.

Sprint

Les Mill SPRINT™ är 30 minuter högintensiv intervallträning inspirerad av disciplinen SPRINT inom cykelsporten. SPRINT™ involverar kraft, styrka och hastighet och ger Dig maximalt resultat med minimal belastning på leder och ligament.

YINYOGA

Vi börjar alltid yogapasset med att landa i kroppen, hitta andningen och ge oss själva en paus.

Därefter guidas deltagarna in i olika yogapositioner. Här mixas två sorters yinyoga, vilket leder till att vi under passet stundtals är i ett flöde mellan 2-3 yogapositioner och stundtals är vi helt i stillhet i en yogaposition. När vi rör oss mellan olika yogapositioner så finns det en likhet med qigong.
Jag avslutar alltid yogapasset med vila, ibland i tystnad o ibland i en mindfulness övning.

Yinyogan är meditativ, lugnande och utmanande på samma gång!

Mage/rumpa/lår

Passet fokuserar på mage, rumpa, lår. Vi arbetar med vår egen kroppsvikt, step-bräda, vikter, hantlar och gummiband. Passet kan utföras av alla oavsett ålder och tidigare erfarenhet. Oftast jobbar vi i tre block, Ben, rumpa och mage med pulstoppar som inslag. Med hjälp av många repetitioner. Vi tränar mage, rumpa och ben!

MAGE/RYGG

Core betyder ”kärna”, och core-träningen inriktas därför främst på övningar för kroppens mittparti. Dessa delar är centrala för att skapa balans och styrka i kroppen, något som är bra för såväl hållningen som för att hålla kroppen stark och skadefri

BODYBALANCE

Passet som kommer att förbättra sinne, kropp och själ.

Bodyalance byter koreografi varje kvartal.

BodyBalance passar alla och genom passet vägleds du av licensierad instruktör och inspirerande musik. Här tränas din styrka, balans och smidighet i ett lugnt tempo där övningarna är hämtade från bland annat yoga, tai chi och pilates. Andningskontroll är en del av alla övningar som vi får arbeta med. Passet avslutas med en vägledd meditation och du kommer att lämna passet lugn, centrerad och upplyft.

Stark

60 minuter gruppträning.

Instruktören vägleder dig till en starkare , mera hållbar kropp för att klara vardagen.
Anpassat för alla , oavsett nivå. Du bestämmer själv belastningen.
Du får ökad styrka, kroppskontroll och balans.

Passets upplägg kan variera.

Dans

Ett roligt och effektivt sätt att träna både din kondition och koordination! Vi sätter ihop steg, snurrar och hopp till en rolig, dansant och utmanande danskoreografi.