Personlig Träning

Ibland behöver vi det lilla extra att komma vidare i sin träning eller mental hälsa. Vi har bara en kropp som är en fantastisk maskin och som ska hålla hela livet ut. X-Force Factory Fitness personliga tränare kan hjälpa dej oavsett om det handlar om att klara av ett maraton, börja träna eller dagliga livet.

Du sätter Dina mål och vi fokuserar på dina förutsättningar, hjälper dig att nå dina mål och vi gör det tillsammans med dig.

Vill du ta hjälp av en Personlig Tränare? Kontakta receptionen på din anläggning.

Kontakta någon av våra personliga tränare!

Karolina Haglund

Med 10 år erfarenhet som Personlig tränare, så har jag en gedigen erfarenhet att träna människor, allt från unga till gamla, från viktminskning, rehabilitering, prestation och bara att få klienten att hitta sitt bästa jag. Träning är fantastisk i alla dess former och tillsammans hittar vi vad du tycker är kul! För rolig och effektiv träning ger hållbara resultat.

Lever som jag lär och ständigt nyfiken på nya erfarenheter.

Kompetenser:

Rehabtränare på Kiropraktorhuset.

10 års erfarenhet som Personlig Tränare – The Acedemy

Yoga utbildad i Indien

1-3 Moduler i Yinyoga

1-3 Steg i ViryaYoga

Skrivstångsträning för rehabilitering och prestation – FysioSTHLM

Maria C Jeppsson

Vår livscoach Maria C. Jeppsson är Certifierad Livscoach.      Maria är även socionom, har en amerikansk masterutbildning (psychsocil treatment) samt är utbildad MI-instruktör (Motiverande samtal)

Förutom lifcoaching leder Maria också våra meditationspass med sin meditationsledarutbildning grundad i Za-Zen traditionen.

”Jag brinner verkligen för att ge människor möjligheten att bli sitt bästa jag. Att tillsammans med en person komma fram till vilka livsförändringar som behöver göras för mesta möjliga välbefinnande.

Förutom mitt jobb så älskar jag också att få laga god mat, vandra, långt och länge, cykla, åka båt och simma, gärna i öppna vatten. Och om du undrar vilka jag mest gillar att hänga med så är svaret enkelt, mannen, barnen och vår nya hundvalp Tjorven”

John Pettersson

Som Ny PT på X-Force Factory Fitness erbjuder jag en gratis konsultation

på 15 minuter.

Vad vi pratar om är upp till dig med allt som rör träning

är välkommet.

Det jag kommer att erbjuda på gymmet är PT-timmar,

PT-duo, träningsscheman samt kostscheman.

Vid intresse av en konsultation är du välkommen att

lämna namn och mailadress så kontaktar jag dig så snart

som möjligt.

Kim Lööf

Mitt namn är Kim Lööf . Jag har jobbat heltid med träning de senaste 7 åren . Som tidigare yrkesmilitär är en av mina bästa egenskaper att jag ser till att du som klient utvecklas både fysiskt och mentalt, att lära dig att sätta upp en tydlig målbild och hur man håller sig motiverad även i de allra tuffaste lägen.

Jag vann Fitnessfestivalens & Guldhjärtats pris “årets PT” 2018 som är branschens högsta pris & ett erkännande inom branschen.

Utbildade mig till personlig tränare på PT School i Stockholm 2012.

Jag har gedigen utbildning inom Funktionell träning och Kostrådgivning. Stor kunskap inom mammaträning, både under graviditet och post-graviditet.

Jag ser fram emot att få ge dig verktygen samt den push du behöver för att få resultaten du förtjänar och nå dina mål!

Robin Frahm

Jag har varit aktiv med träning i över tolv år, främst kampsport. Jag började med Kyokushin karate och därefter började jag även träna boxning och thaiboxning. Idag tränar jag allt från thaiboxning till mma och brottning. Jag är även aktiv i Linköpings budoklubb där jag både tränar själv och andra, från nybörjare till elitnivå. Jag tränar idag några svenska mästare och professionella idrottare och har även tränat idrottslagen RPIF-ungdom, LFF-ungdom, brandmän, motorcross samt helikopterpilotrar.

På senare år har jag börjat träna gymnastik och tyngdlyftning. Jag har jobbat i träningsbranschen i cirka tio år. All denna träning har gett mig synen att allt går om man vill och hårt arbete lönar sig. Men för att nå sina mål behöver man bygga upp en bra grund och se helheten av träning och livsstil. Jag hoppas att du vill ta steget med mig och nå dina mål till ett friskare och hälsosammare liv. Tillsammans kommer vi lyckas, för allt går om man vill.

“Jag tror på enkel träning men tuff”

Personligtränare, Fystränare, Presstationscoach, Strengthcoach, Kampsportstränare, Gyminstruktör, Gruppträningsinstruktör, Testledare Utbildad av: ic. personlig tränare / Fystränare (exceedperformance) Mobility specialist Aspera Education Faschia Behandlingar Aspera Education (Kroppavläsning, funktionstester, röreslestrategier och Fascia Recoil) Plattform 9 Trainer Basic Gymnastic trainer Strength coach Tyngdlyftningstränare Dynamaxcoach Thaiboxningsinstruktör Licenserad Amp instruktör Boxinstruktör Funktioneltoning instruktör Core instruktör Gyminstruktör X-Force Instruktör HLR Träningsbakgrund: Kampsport & Fysträning

Louise Lundsten

Mitt namn är Louise Lundsten och jag lever verkligen för träning och hälsa.

Jag har drivit mitt företag Louise Lifestyle i ca 7 år och jobbat som personlig tränare och entreprenör sedan dess. Mitt jobb går ut på att skapa träningsglädje och inspirera andra till att vilja röra på sig och välja en aktiv livsstil. Jag möter dagligen personer som saknar energi, som inte orkar träna men egentligen vill eller som bara behöver en liten extra push för att komma igång. Jag möter också väldigt många som är drivande, aktiva och målmedvetna men som vill ha hjälp med att ta sin träning till en ny nivå.

Jag vänder mig helt enkelt till dig som vill hitta ”ditt starkaste jag”, tillsammans med mig!

Är du redo att förändra din framtid?

  • Jag står beredd att hjälpa dig!

Kompetenser:

  • Utbildad till idrottslärare på gymnasienivå
  • Lic. Personlig Tränare, Eleiko, Exceed Performance
  • Entreprenör och aktiv i branschen i över 7 år
  • Bakgrund som fotbollsspelare och numera CrossFit atlet
  • CoFounder @ starkabrudar

Instagram: @louiselifestyle