Viktigt Information om Factory Fitness Tornby, Linköping

Förändringar i verksamheten på vår anläggning i Tornby.

Den pandemi som har varat i över 19 månader börjar förhoppningsvis ta slut och vi hoppas på en bra höst för alla våra medlemmar och vår personal.

Kopplat till pandemin önskar vi dock nu meddela både tråkiga och goda nyheter angående vår verksamhet i Linköping.

Vi börjar med den tråkiga nyheten och det är att vi, som en direkt konsekvens av pandemin, är tvungna att stänga Factory Fitness anläggning i Tornby. Verksamheten pågår som vanligt i anläggningen till och med den 31 oktober 2021, men från och med den 1 november 2021 hänvisar vi våra medlemmar till den nya och moderna Factory Fitness anläggningen i Tannefors.

Den goda nyheten är dock att myndigheterna nu har släppt på begränsningarna för vår verksamhet och att vi under hösten kommer ha möjlighet att i Factory Fitness Tannefors erbjuda ett utökat gruppträningsschema samt mer och uppdaterad utrustning.

Vi uppmanar dock alla våra medlemmar att fortfarande ta ansvar för att minska smittspridningen och följa de regler som vi har för verksamheten.

Flytten av verksamheten från Factory Fitness Tornby till Factory Fitness Tannefors sker automatiskt och du som medlem behöver inte göra någonting. Vi hanterar all administration och det enda du behöver tänka på är att fortsätta träna!

Om du har några frågor angående detta eller om ditt medlemskap är du välkommen att kontakta oss på: linkoping@factoryfitness.se .
Om vi inte svarar omgående så beror det på att vi har full fart med träningen men vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att få se er alla på Factory Fitness Tannefors, Gelbgjutaregatan 2, Linköping.

Med vänliga hälsningar

Vi alla på Factory Fitness Tornby