Gruppträning

Vi erbjuder ett stort utbud av gruppträning för alla. Du hittar de flesta populära passen hos oss och vi tar gärna emot förslag på nya pass. Välj anläggning nedan.

Mindfulness

Mindfulness positiva effekter kan vara många – bland annat ökat välbefinnande, minskad stress, förbättrad sömn och ökat fokus. Passar bra för både nybörjare och erfarna.

Mindfulness innebär medveten närvaro, du övar dig på att observera vad som händer runtom eller inom dig utan att lägga värdering i det. Andningen har du alltid med dig när vi tillsammans är Här och Nu. I början kan det kännas svårt eller ovant, men som med allt annat i livet: övning ger färdighet! Det bästa är att det inte finns några rätt eller fel, du behöver bara komma och vara som du är.

SENIORPASS 55+

Det här är ett pass som riktar sig till dig som är 55 + Klassen fokuserar på kondition, styrka och rörlighet till härlig musik. Vi kommer att ha tillgång till olika redskap som hantlar, gummiband mm. Givetvis får du som är yngre delta.

Hiit Styrka

Styrketräning i grupp i våra effektiva X-Forcemaskiner. En högintensiv klass på 30 min där du blir pushad av Personliga Tränare . Vill du få en riktig tuff och effektiv styrketräning på minimal tid så är detta passet för dig. Alla kan delta då träningen är individanpassad.​

Hiit

Intervallträning på en massa olika stationer. Ca 60 sekunders jobb på varje station. En klass där variationen på övningarna från gång till gång gör att du aldrig vet vad för utmaning som väntar. Passar alla som vill jobba med högre puls, få bättre flås och en rejäl skjuts på fettförbränningen.

HIIT KONDITION

Intervallträning i vår cardiodel. Du kämpar 60-90 sekunders intervaller på olika stationer som t ex , löpband, stakmaskin, crosstrainer, roddmaskin mm. Hög puls, bättre kondition på kort tid samt utmärkt för fettförbränning.

POWER YOGA

Power yoga är härlig stil som ger styrka till både kropp och sinne. En dynamisk yogaform som fokuserar på styrka, uthållighet, balans och flexibilitet. Den ger gemenskap och passar de flesta.

Cykel

Cykelträning i grupp till musik. Det är en effektiv, skonsam och okomplicerad kondition och fettförbränningsträning som passar alla.

ABS & ASS

En klass där mage & rumpa ligger i fokus. Bålövningar varvas med rumpa/ben-övningar.

BOX

Box är ett pass för alla, oavsett nivå. Passet är inspirerat av boxning och kampsport och det ingår också konditionskrävande övningar vilket gör att du över upp ditt flås rejält.

MTB

För dig som gillar Mountainbike i grupp. Underlaget kommer variera men fokus är härlig stigcykling. Du bör ha viss vana av MTB men behöver absolut inte vara ett proffs. Du tar med din egna MTB till passet.

HIIT Pump

Här får du känna hur det bränner härligt i musklerna. Du kommer vara på din egen station under hela passet där du får arbeta med bland annat hantlar och skivstång. Förutom vader, ben och rumpa får även överkroppens muskler arbeta. Perfekt för dig som vill känna pump och öka din styrkeutållighet och muskelmassa.

Senior 55+

Träning anpassad och riktad mot de som blivit lite äldre. Det är fortsatt viktigt att lyfta tungt, höja pulsen rejält samt träna balans och koordination. Med det sagt så finns det inget som hindra att vi gör det väldigt roligt med träning. Alla kan delta, vi anpassar lätt övningarna efter diverse krämpor. Samt gör det tuffare för de som behöver det.

Yinyoga

Yinyoga kännetecknas av passiva positioner med en lätt, mjuk stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro. Varje position hålls i minst 3-5 minuter vilket ger oss tid att även lugna sinnet. I yinyogan vill vi komma åt kroppens fascia, bindväv, istället för musklerna. Detta uppnås genom att inte gå så djupt i stretchen och hålla positionen en längre stund. Stort fokus ligger på området runt höfter och ländrygg. Dessa är särskilt rika på bindväv och lagrar enligt yogafilosofin mycket fysiska såväl som emotionella spänningar.

MEGAHIIT

Ett pass som verkligen utmanar, en samansättning av våra populära HIIT och HIIT Kondition pass där vi jobbar i intervallträning. Här får du jobba med hög puls samt styrka/rörlighet.
Vi startar alltid i vår cardiodel för att sedan avsluta i stora träningssalen.

GLOBAL YOGA

Global yoga är en yogaform anpassad till 2000-talets människa där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Tekniker från både öst & väst blandas i yogaklasser med precision och flöde. Deltagaren uppmuntras till nyfikenhet, balans och närvarande i sitt eget liv.

HIIT STYRKA

Styrketräning i grupp i våra effektiva X-Forcemaskiner. En högintensiv klass på 30 min där du blir pushad av Personliga Tränare . Vill du få en riktig tuff och effektiv styrketräning på minimal tid så är detta passet för dig. Alla kan delta då träningen är individanpassad.​

Total

Ett pass där du jobbar med hela kroppen och får med både cardio & core.

WOD - Skivstång

Enkel styrketräning som inkluderar olika varianter av skivstångsövningar. Perfekt för deltagare med grundläggande kunskaper samt de som är helt nya till skivstången. Träningen inleds med uppvärmning, en kort pratstund och fokus på teknik, följt av en eller två avslutande EMOMS.

ZUMBA FITNESS

Innehåller exotiska danssteg till latinska och internationella rytmer. Efter ett pass hoppas vi att du känner hur energin flödar i kroppen och att du har haft roligt. Ung som gammal – killar och tjejer – tränad som otränad, kort sagt finns det en Zumbaklass som passar för alla. Det är en rolig och inte minst sagt effektiv träningsform

STYRKELYFT

Beskrivning kommer inom kort…