Frågor och svar

Vi erbjuder kostnadsfri provträning tillsammans med våra instruktörer i våra X-Force maskiner. Man bokar tid genom att ringa vår reception.

Vill man komma och träna själv så kostar detta 150:- och man har då tillgång till hela gymmet och relaxavdelningen. Väljer man sedan att teckna kort hos oss samma dag så dras den summan av.

För mer information och bokning ring gärna vår reception.

Norrköping: 011-16 06 06

Linköping Tornby: 013-10 16 10

Du är välkommen in till receptionen för att säga upp ditt avtal, eller skicka in en skriftlig uppsägning brevledes. Du kan även använda dig av Minatjänster.se                    

Vi godkänner inga uppsägningar via mail/tel.

Vi pausar inga medlemskap. I vissa fall ersätter vi med tid perioden man varit borta från träningen. Man lämnar då in ett läkarintyg när man kommer tillbaka till träningen där det står under hur lång tid man ej kunnat träna så lägger vi på den tiden på ditt kort.

Vi kommer inte frysa några kort. Vi följer utvecklingen noga från myndigheterna och om något skulle ändras så kommer vi meddela våra medlemmar. Vi har satt upp skyltar att man ska tvätta händerna samt att vi uppmanar alla att använda handskar som vi lagt ut i gymet när de tränar. Vi hoppas att våra medlemmar följer de råd som finns från Folkhälsomyndigeten om handhygien samt att stanna hemma om man känner sig dålig.